need-help

Po sikur Trump të mos jetë i marrë?!

Ndërkohë që mund të jetë një hap larg shkarkimit, presidenti i Shteteve të Bashkuara po bëhet gati të nënshkruajë një marrëveshje të madhe tregtare më Kinën. Për shumë analistë, ky ka qenë një moment i mirë për...

13:45 - 15 Dhjetor

A mund të mbërrijnë hetimet deri te Vangjush Dako?

Prokuroria e policia e Durrësit bërë të ditur se kanë nxjerrë 17 urdhër-arreste për dëmet e shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit ku u shënuan 51 viktima. Pjesa më e madhe e të arrestuarve dhe të kërkuarve janë ish-zyrtarë të ALUIZNI-t, Kadastrës (Hipotekave), inxhinierë dhe vlerësues të objekteve dhe projektues. Në listën e të arrestuarve figuron edhe një shtetase që ka një studio private projektimi që sipas...

01:24 - 15 Dhjetor
02:32 - 15 Dhjetor
01:49 - 15 Dhjetor

KLIKO KËTU
14:51 - 15 Dhjetor
21:39 - 14 Dhjetor
20:12 - 14 Dhjetor
14:50 - 15 Dhjetor
13:33 - 14 Dhjetor
13:00 - 14 Dhjetor
14:21 - 15 Dhjetor
11:51 - 15 Dhjetor
14:23 - 14 Dhjetor
15:38 - 13 Dhjetor
20:58 - 12 Dhjetor
12:33 - 12 Dhjetor
11:32 - 15 Dhjetor
12:50 - 14 Dhjetor
16:09 - 12 Dhjetor
Shkencëtarët zbulojnë kanionin më të madh nën Antarktidë (video)
11:51 - 15 Dhjetor

Rindërtimi nis nga fshatrat, Rama i shqetësuar nga opozita: Basha, gaboi

Çuçi: Formularë online për dëmet. BE: 1850 ndërtesa në gjendje kritike në 10 bashki

(Video) Tërmet… qytetarët dalin të tmerruar nga lokali në Durrës

13:12 - 15 Dhjetor
13:23 - 14 Dhjetor
14:23 - 13 Dhjetor
00:57 - 16 Dhjetor
17:42 - 15 Dhjetor
23:42 - 14 Dhjetor