Kinema

Bond vonohet për herë të tretë

10:35 - 23 Janar

“No Time To Die” ishte shtyrë tashmë  dy herë dhe tani do të debutojë globalisht në 8 tetor, tha një njoftim në faqen e internetit të filmit.Fillimisht ishte parashikuar të shfaqej në ekranet e…

Dea, filmi dhe pandemia

12:15 - 8 Tetor