Vende dhe Udhetime

Në Gjeorgji ka një fjalë që nuk përkthehet në asnjë gjuhë tjetër

12:07 - 26 Nëntor

Nga David Farley- Unë e ngrita gotën time të verës si një boksier i cili sapo ishte shpallur fitues pas 12 raundesh. Rreth meje, 10 njerëz të tjerë gjithashtu ngritën gotat ndërsa burri në…

Tempujt e fshehur të Japonisë

15:07 - 17 Nëntor