Hyr

Art dhe Kulture

“The Gloaming”, në muzgun e mbinatyrshëm

15:11 - 17 Qershor

Është një krim, i vendosur në Tasmani (ishull në Australi) në të cilin marrëdhënia midis dy detektivëve, fillimisht e vështirë, lidhet me historinë e ishullit. Hijet e së kaluarës shfaqen falë fotografisë së shkëlqyeshme…

Kur rrëfehet Karla Fraçi…

15:39 - 14 Qershor