Hyr

Zgjidhni planin tuaj

Rreth 30 artikuj të kuruar çdo ditë, nga gazetarë profesionist. Abonimi në gazeta Si ju jep mundësinë më të mirë për t’u informuar me korrektësi dhe thellësi. Një këvështrim ndryshe për ngjarjet e ditës dhe surprizat e së ardhmes.

500 Lekë

ABONIM 1 MUJOR

Përfshihet:

 • Akses pa limit te gazetasi.al
 • 24/7 Lajme të përditësuara "LIVE"
 • Lexim pa reklama
 • Përfshirje në koment (kategoria blog)
 • Dëgjim i lirë në Podcast
 • Fjalëkryqe online
 • Akses në arkivë

1,500 - 500 Lekë

Oferta më e mirë!

ABONIM 3 MUJOR

Përfshihet:

 • Akses pa limit te gazetasi.al
 • 24/7 Lajme të përditësuara "LIVE"
 • Lexim pa reklama
 • Përfshirje në koment (kategoria blog)
 • Dëgjim i lirë në Podcast
 • Fjalëkryqe online
 • Akses në arkivë

Abonimi juaj nuk rinovohet auromatikisht.
Per çdo pyetje kontaktoni [email protected]

FALAS

ME PAGESË

Është besimi ynë që çdo artikull që lexohet në faqen tonë duhet të jetë i saktë dhe objektiv. Çdo shqiptar meriton të ketë akses në gazetari të ndershme dhe etike. Abonimi juaj na ndihmon të mbjamë fort këto virtute.

Gazeta Si punon pa pushim për të krijuar artikuj të cilësisë së lartë, që lexuesit të mos jenë asnjëherë të keqinformuar. Kliko këtu për të mësuar etiken dhe procedurën që përdor gazeta jonë për krijimin e një artikulli.

Të gjithë e kuptojmë se sa të bezdishme janë reklamat. Abonimi dixhital i heq ato menjëherë, për një eksperiencë të përqendruar në kënaqësinë tuaj.

Abonuesit tonë do kenë mundësinë për të votuar në artikujt tanë të ardhshëm. Duke sjellë informacionin që ju doni në duart tuaja.

Gazetaria profesionale dhe e lirë ka kostot e saj, prandaj çdo media politizohët në Shqipëri kaq thjeshtë. Nëse lexuesi nuk paguan për informacionin, dikush tjeter do e bëj. Ai që paguan kontrollon informacionin.

-

Besoni tek burimi,
besoni tek vendimet tuaja.

500 Lekë

ABONIM 1 MUJOR

Përfshihet:

 • Akses pa limit te gazetasi.al
 • 24/7 Lajme të përditësuara "LIVE"
 • Lexim pa reklama
 • Përfshirje në koment (kategoria blog)
 • Dëgjim i lirë në Podcast
 • Fjalëkryqe online
 • Akses në arkivë

1,500 - 500 Lekë

Oferta më e mirë!

ABONIM 3 MUJOR

Përfshihet:

 • Akses pa limit te gazetasi.al
 • 24/7 Lajme të përditësuara "LIVE"
 • Lexim pa reklama
 • Përfshirje në koment (kategoria blog)
 • Dëgjim i lirë në Podcast
 • Fjalëkryqe online
 • Akses në arkivë