Hyr

Euro Retro

Historiku i Europianëve, krijimi dhe të fshehtat e kompeticionit të parë

10:32 - 7 Prill

Më 1927-n, Hugo Meisl, (1881-1937), një ndër drejtuesit më të shquar të Federatës Austriake të Futbollit, hodhi idenë e zhvillimit të një veprimtarie ndërkombëtare midis skuadrave më të mira të Europës Qendrore në futboll,…