Media Galeri

Fotografi që të bëjnë të mendosh se tashmë ke parë çdo gjë

13:57 - 4 Dhjetor

Bota kurrë nuk ndalet së befasuari. Është kaq e larmishme sa e vetmja gjë që mund të bëjmë është të ngadalsojmë ritmin e jetës dhe të shohim fotografitë e bëra në kohën dhe vendin…

Treni i parë LED në botë

09:42 - 4 Dhjetor

Robotë kuzhinierë…

10:16 - 3 Dhjetor