Sport

Dy pacientë të tjerë kanë ndërruar jetë këtë të martë në spitalin infektiv, të konfirmuar me COVID-19. Pacienti 77-vjeçar I. B., nga Kavaja, i konfirmuar me COVID-19 po trajtohej prej 2 javësh në spitalin infektiv, teksa ndërroi jetë në mënyrë të papritur nga një infarkti i miokardit....

17:24 - 31 Mars

Duka: Të përfshihet sporti në paketën e kompensimit

Koronavirusi ka sjellë anulimin e aktiviteteve sportive në rang kombëtar duke krijuar kaos dhe mungesë financash, ku drejtuesit e disa klubeve kanë kërkuar që qeveria të hedhë sytë nga futbolli dhe të ndihmojë klubet shqiptare, pasi e...

17:33 - 31 Mars

Turneu i Wimbledon pritet të shtyhet

Turneu i Wimbledonit mund të mos zhvillohet në vitin 2020, për shkak të emergjencës nga Koronavirusi. “Drejtuesit e Wimbledon deklaruan se ata do të zhvillonin një takim, ku do të merrej vendimi përfundimtar. Unë jam në bordin e ATP dhe...

16:03 - 31 Mars
Foto Galeri