Treg

Kriza e Evergrande-s, 'WSJ': Qeveria kineze po përgatitet për një stuhi të mundshme

Autoritetet kineze kanë filluar të flasin dhe të reagojnë për krizën e “Evergrande”-s, gjiganti i kompanisë së ndërtimit të banesave i dërrmuar nga borxhet (305 miliardë dollarë). Organi i rregullimit financiar, i kërkoi kompanisë të përqendrohet në përfundimin e shesheve…

09:53 - 25 Shtator

Pas bukës do të rritet edhe çmimi i kafesë me 10 lekë

Rritja e çmimeve të produkteve të rëndësishme duket se do…

Shqipëria mbetet e fundit për inovacionin dhe teknologjinë

Shqipëria është ulur me një vend në Indeksin e Inovacionit…

BE propozon të njëjtin model karikuesi për telefonat celularë

Komisioni Evropian ka propozuar zyrtarisht të standardizojë të gjithë karikuesit…

Turizmi i 2021-shit shumë afër shifrave të 2019-s, pushuesit nga Kosova me peshën më të madhe

Për të gjithë 8-mujorin e vitit 2021, në Shqipëri hynë…

Çmimet e banesave në Shqipëri vazhdojnë rritjen, ndonëse me ritëm më të ngadalësuar

Nga të dhënat e Bankës së Shqipërisë, Indeksi Fischer i…

REGJISTROHU PËR ARTIKULLIN

SIGN UP

1/4 e popullsisë nuk përballoi financiarisht ekzaminimet shëndetësore dhe dentare më 2019

Gati çereku i popullsisë së rritur në vendin tonë e patën të pamundur të përballojnë financiarisht në vitin 2019 ekzaminimet…

Rritet edhe çmimi i byrekut të të varfërve

“Për shkak të rritjes së lëndës së parë jemi detyruar të rrisim çmimet e artikujve”, shkruhej në një letër të…

Kujdesi shëndetësor në Shqipëri ndër më të shtrenjtët në Europë

Sipas Eurostat, Shqipërisë i kushtojnë shërbimet shëndetësore 34 herë më shumë se mesatarja e vendeve të BE-së, e cila qëndron…

Eurostat: Inflacioni në korrik u rrit 2.7%, 0.5 pikë % më i lartë se matjet kombëtare

Sipas Eurostat, grupi ku vërehet rritja më e madhe e çmimeve prej 4.7% është grupi "Ushqime dhe pije joalkoolike" i…

Më shumë për ju