Hyr

Mode

Festivali i Kanës 'mirëpret' Palestinën...por jo Jezu Krishtin

Aktorja britanike Cate Blanchett ka fituar zemrat e rrjetit pasi u shfaq me një fustan me ngjyrat e flamurit të…

14:25 - 23 Maj

Kuriozitete

Është 'sezoni' i Notrifobisë, frika se s'ke planifikuar udhëtim për të ardhmen

Kur bëhet fjalë për udhëtimet, frikërat që mund të shfaqen janë të shumta dhe të natyrës së ndryshme, disa të…

13:18 - 22 Maj

Vende dhe Udhetime

Sekreti i Danimarkës / Si u bë vendi më social në botë dhe pse kjo ka rëndësi

Me kalimin e viteve, Danimarka është shfaqur si kryeqyteti i mirëbesimit në botë. Gati 74% e danezëve besojnë se "shumicës…

11:24 - 22 Maj

Vende dhe Udhetime

Turizmi masiv, fshati zviceran do të vendosë taksë për vizitorët

Një fshat në Alpet zvicerane do të ndjekë shembullin e Venecias, ku do të vendosë tarifë për hyrjen e turistëve.…

14:55 - 21 Maj

Teknologji

Galeri