Hyr

Dosje

‘Pluhur zane’ nga Fushë-Kruja, kodet e shpërndarësve të drogës në shkolla për t’iu shmangur përgjimeve

12:04 - 23 Mars

Gazeta Si - Grupet e shpërndarësve të drogave të ndryshme afër shkollave dhe lokaleve të natës në Tiranë, përdornin kode dhe fraza të ndryshme për t’iu shmangur policisë. Këtë të enjte, Gjykata Penale caktoi…