Responsive image
Analize

Fati i qeverisë italiane është tanimë në duart e Presidentit Sergio Mattarella pasi Kryeministri Giuseppe Conte dha dorëheqjen e tij të martën, duke i dhënë zyrtarisht fund qeverisë së parë populiste të pas luftës në Europën Perëndimore.Kriza...

-

Follow Si ne Twitter
Responsive image
Mendim

Uashingtoni duket se po planifikon zhvendosjen e trupave amerikane nga Gjermania për shkak të shpenzimeve të ulëta ushtarake të Berlinit, e cila nuk e arrin objektivin e NATO-s. Me një total prej 35.000 trupash,...

- "Si"

Follow Si ne Twitter
Responsive image
Ne rrjet

Zbulim i fushave detare që përmbajnë 5-8 trilionë kub gaz në Qipro ka vënë në lëvizje Turqinë, Rusinë, Greqinë dhe SHBA-në. Ky zbulim duket se ka ndryshuar ekuilibrat strategjike në Mesdheun Lindor, duke e zhvendosur betejën Rusi-SHBA...

-

Follow Si ne Twitter