Teknologji dhe Inovacion

Microsoft do të ringjallë të vdekurit…virtualisht

12:38 - 25 Janar

Microsoft ka marrë patentën për studimin, zhvillimin dhe ndërtimin e një teknologjie e deri të një “roboti” që mund të marrë personalitetin, karakterin e deri edhe pamjen e një njeriu. Sipas dokumenteve të dorëzuar…