Moti

Shi, era të forta dhe stuhi, çfarë po ndodh me motin?

10:53 - 13 Maj

Gadishulli i Ballkanit është në ndikimin e shtjellës ciklonike e pozicionuar në detin Jon, e cila ka sjelle reshje shiu intensive në vendin tonë. Reshjet e shiut do të jene me aktivitet kryesor, në…

Fundjava rikthen shiun

15:08 - 26 Prill

Përsëri dimër?

11:55 - 14 Prill

Surprizat e motit

13:29 - 31 Mars