Njerez

Heronjtë e 2018-s!

13:32 - 1 Janar

Mes tensioneve ndërkombëtare, debateve të brendshme politike, krizës ekonomike dhe përkeqësimit të shërbimeve publike, shumë njerëz në Shqipëri dhe Ballkan ndoshta e konsiderojnë vitin e kaluar si 12 muaj të humbur. Por ka pasur…