Podcast

Audio-Lajme shkurt 22 korrik 2019

09:03 - 23 Korrik

Trevjetori i reformës në drejtësi përplas PS dhe PDTrevjetori i reformës në drejtësi ka sjellë një përplasje mes socialistëve dhe demokratëve. Parlamenti organizoi sot një promovim të botimeve për reformën në drejtësi, ku kryeparlamentari…

Audio-Lajme shkurt 8 korrik

12:04 - 9 Korrik

Audio-Lajme 5 korrik 2019

16:46 - 5 Korrik

Audio-Lajme 4 korrik 2019

18:14 - 4 Korrik

Audio-Lajme 3 korrik 2019

18:34 - 3 Korrik