Audio-Lajme shkurt 10 korrik 2019

Zaganjori i reziston vettingut me prova të reja: Ndonjëherë kalohen caqetBeteja e kreut të Gjykatës së Lartë, Xhezair Zaganjori me vettingun në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit vijon ende. Zaganjori dorëzoi dokumentacione të reja për pasurinë e tij. “Si në seancën e datës 25, edhe sot rreth...

Audio – Shkurt lajme 2 Prill 2019

Hahn “shpërfill” protestat: Të hapen negociatat me Shqipërinë Komisioneri për Zgjerimin, Johannes Hahn gjatë diskutimit të fundit të Parlamentit Europian mbi temën e zgjerimit, u shpreh optimist se në bazë të asaj që është parë deri më tani, kur të vijë koha e publikimit të progres-raportit për Maqedoninë e Veriut dhe për Shqipërinë...

Audio-Lajme shkurt 29 mars

DASH: Shqipëria, burim e portë kryesore e drogës për BE Departamenti Amerikan i Shtetit i dorëzoi të enjten Kongresit raportin vjetor për strategjinë e luftës ndërkombëtare kundër narkotikëve.Në pjesën për Shqipërinë, DASH thotë se ky vend është njëkohësisht burim i kanabisit dhe, gjithnjë e më shumë, një vend tranzit...

Pse gratë bënin seks më të mirë në Socializëm

Një nga atraksionet më popullore turistike në Berlin,  është Muzeu i Gjermanisë Lindore, i hapur më 2006-ën dhe që, synon t’u tregojë vizitorëve sesi ka qenë jeta e njerëzve të thjeshtë në Republikën Demokratike të Gjermanisë, përpara rënies së Murit të Berlinit. Muzeu përdor instalacione ndëraktive dhe ekspozita dokumentesh, fotografish dhe objektesh shtëpiakë, për të përmbledhur të...

Xhudisti shqiptar që ëndërron Olimpiadën për herë të parë

Quhet Indrit Çullhaj. Është vetëm 21 vjeç. Por me arritjet e tij ka bërë që flamuri shqiptar të ngrihet në shumë vende të botës. Në moshe fare të re, por ka filluar të hedhë hapa të sigurt drejt një karrierë të lavdishme në këtë sport që momentalisht dominohet nga një shqiptare tjetër, Majlinda Kelmendi. Lidhja e Indritit...