Njerez

Edhe një mjekër e rruar është një premtim i mbajtur

11:56 - 21 Korrik

Një javë pas grushtit të dështuar të shtetit të 15 korrikut të 2016, Turqia vendosi gjendjen e emergjencës me argumentin e luftës kundër terrorizmit dhe organizatave që e mbështesnin atë. Gjendja e emergjencës u…

Thirrje për rezistencë

15:01 - 12 Korrik