Njerez

Çifti që la Francën për fshatin shqiptar

17:35 - 27 Gusht

Shtatori po troket dhe prej gjashtë vitesh ditët e para të këtij muaji janë shndërruar në periudhën më e vështirë për çiftin francez Deborah dhe Philippe Auge. Ndodhen në Shqipëri që prej muajit qershor…

Kur të mëkon Eda Zari

18:02 - 20 Gusht