Njerez

Më mirë video lojëra me dhunë? Pse jo

13:47 - 16 Korrik

Ka një lidhje  mes  asaj që njerëzit shohin dhe sjelljes së tyre. Për dekada më radhë , studiues, politikan dhe prindër, kanë parë ndikimin që kanë , filmat , shfaqjet, videolojrat , në sjelljen…

Thirrje për rezistencë

15:01 - 12 Korrik

Vlera e kohës

17:32 - 10 Korrik