Mengjesi

Vizitë surprizë e Trump në Irak, bashkë me të edhe Melania

06:00 - 27 Dhjetor

Presidenti amerikan Donald Trump dhe “Zonja e Parë” Melania, kanë mbërritur në Irak për një vizitë surprizë për trupat amerikane të dislokuara atje. Lajmi bëhet i ditur nga zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë, Sarah…