Vende dhe Udhetime

“50 xhevahirët e Wellsit Jugor”, libri udhëzues për të gjithë vizitorët

07:18 - 28 Prill

Bukuritë e disa zonave të panjohura për turistët, por edhe për vetë britanikët janë sjellë në librin guidë të Geoff Brookes “50 xhevahirët e Wellsit Jugor”. Në librin e tij autori përmes fotografive ka…