Vende dhe Udhetime

Mrekullia e të notuarit mes delfinëve (VIDEO)

Delfinët janë ndër gjitarët ujorë më të dashur. Të shpejtë dhe shumë të afrueshëm me njerëzit, delfinët kudo ku janë tërheqin vëmendjen.

Por aventurieri Maks Strong ka shkuar në një tjetër shkallë. Në afërsi të ishullit Kuraçao në Karaibe ai iu bashkua disa delfinëve lozonjarë që nuk nguruan të dhurojnë spektakël.

“Unë kam një lidhje shumë të fortë me kafshët, por raporti me delfinët është më i veçantë dhe kjo aventurë ishte vërtet mahnitëse. Do të mbetet një përvojë e jashtëzakonshme dhe që do ta kujtoj gjithë jetën.”- tha Maks Strong.

 

Më Shumë