Vende dhe Udhetime

Ngjitja përmes shkallëve më të frikshme në botë (VIDEO)

Aventurierët në hapësirë dhe male gjithmonë befasojnë me veprimet e tyre. Por këtë herë fotografi austriak Sebastian Sheikl ka bërë një çmenduri që jo të gjithë do të guxonin ta bënin.

Ai ka vendosur të kalojë me shkallë dy kreshtat e një mali në Austri, lartësia e të cilave shkon mbi 1800 metra mbi nivelin e detit dhe një thellësi gati 250 metra.

Këto shkallë që përdoren nga alpinistët që guxojë në këto male janë cilësuar si shkallët më të frikshme në botë, pasi një incident, apo një lëvizje e gabuar do të ishte një vdekje e sigurt për cilindo që kalon përmes tyre.

 

Më Shumë