Arsim

Infektimi me Covid në shkolla, prindërit të pakënaqur me zbatimin e masave

Rritja e infektimeve nga Covid në shkolla që me nisjen e vitit të ri ka vënë në alarm prindër e qytetarë që e shohin rrezikun nga moszbatimi i masave anticovid kudo, brenda dhe jashtë shkollave, por ata shprehen kundër mbylljes së tyre.
mesues. lenda, tekste, provime, covid
Rritja drastike e infektimeve nga covid në dy javët e para të muajit janar, ka vënë në alarm prindërit për shkak se shumë prej fëmijëve të infektuar kanë qenë burim infeksioni për familjen.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Lajme të lidhura

Më Shumë