Shendet

Ekspertët: Maskat e kontrollet do na shpëtojnë, s’ka nevojë për shtrëngime të reja antiCovid

Hijet e dyshimit dhe drojës se më rritjen e valës së infektimeve do të shtrëngoheshin masat anticovid u doravitën pas mbledhjes së fundit të Komitetit të Ekspertëve, të cilët lanë në fuqi të njëjtat  kufizimeve edhe pse pranuan zyrtarisht se kemi hyrë në valën e katërt të pandemisë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Lajme të lidhura

Më Shumë