Hyr

Arsim

Rektorët takim me Manastirliun: Duhet një plan politikash për numrin e ulët të studentëve

12:43 - 29 Shtator

Nga Gazeta Si- Rektorët e universiteteve publike dhe jopublike kanë diskutuar ditën e sotme me Ministren e Arsimit dhe Sportit për problematikat që ka arsimi dhe krijimin e një dokumenti të ri politikash për…