Shendet

Ekografia e pandemisë/ Vrulli i valës së katërt është më i madh se tre të parat

Që prej mbi dy viteve Covid-19 po rrotullon fatin e globit. Ashtu si çdo vend tjetër, as Shqipëria nuk ka mundur të bëjë rezistencë kundrejt virusit që ka marrë mijëra jetë njerësish. Dhe, aktualisht mund të flasim për valë të katërt të pandemisë.
Vala e katërt e pandemisë Covid-19 na Shqipëri ka nisur shumë vrullshëm. Në bazë të shifrave për 11 ditë, kjo valë e katërt ka arritur thuajse sa gjysma e valës së parë; kohë kur asgjë nuk dihej për këtë virus.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Lajme të lidhura

Më Shumë