Euro Retro

EURO 1988, Van Basten dhe pushtimi holandez

07:00 - 1 Qershor

Euro 1988 mbahet mend nga shumica e tifozëve të futbollit për shumë arsye të ndryshme. Përfaqësuesja franceze e vitit 1984, e udhëhequr nga një gjeni si Michel Platini, u bë ekipi i tretë në…