Hyr

live

Si t’u përgjigjeni pyetjeve të pamenduara dhe ofenduese?

14:51 - 19 Tetor

Është mjaft e vështirë të gjesh fjalët e duhura kur gjendesh përballë një situate që nuk e ke menduar dhe nuk di çfarë të thuash. Është akoma më e vështirë për ato që “presin”…