Sociale

Veliaj dhe Klosi “zihen” për lejet mjedisore

09:44 - 27 Shtator

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi ka pasur një debat në distancë me kryebashkiakun Veliaj për lejet mjedisore. Ditën e djeshme, kryebashkiaku Erion Veliaj në mbledhjen e Këshillit Konsultativ të qeverisjes qendrore kërkoi…