Kjo e premte (15 nëntor) ishte një ditë e pazakontë pune për Gjykatën Kushtetuese. Gjashtë emra ngjitën shkallët e saj për të zënë pesë karrige. Për katër emra askush nuk ka kundërshti, ndërsa një karrige “diskutohet” mes Arta Vorpsit dhe Marsida Xhaferllarit. Vorpsi,...