Gjykata e Tiranës ka dhënë masën e sigurisë “arrest në burg” për 4 nga të arrestuarit për dhënien e kredive fiktive në fondin Besa. Në burg është lënë drejtoresha Albana Imami, Blertina Kanani, Mihal Hanxhari dhe Orkida Driza. Ndërkohë, masa e sigurisë “arrest shtëpie” është dhënë për...