Hyr

Trend

Si të bëni grimin shpejt dhe pa shpenzuar kohë

14:24 - 28 Shkurt

Nuk keni kohë për të shpenzuar për grimin? Mos u shqetësoni, ka disa këshilla që ua bëjnë më të lehtë. Grim është një pjesë e përditshmërisë dhe thuajse e çdo gruaje. Sa më shumë…