Politike

Kur do të lehtësohemi me lëvizjen? Rama: E fillojmë me pikatore javës që vjen

Lajme të mira, durim durim“,  – thote kryeministri Edi Rama në një komunikim në mbrëmje në faqen e tij në Facebook.

“…Nuk e dimë se kur, por dimë që deri në mes të prillit do mësojmë shumë mbi sa thellë është shtrirë ky armik i padukshëm mes nesh. Po studiojmë disa lehtësime të lëvizjes që i kemi gati me ndihmën e zotit duke filluar me pikatore nga java e ardhshme, po qe se, numrat deri të dielën, do na lejojnë ta marrim në konsideratë pikatoren…”, thotë ai.

Rama shfaqet optimist duke thënë disa herë se “do të dalim më të mirë dhe më të fortë në fund”

Nese vija e kuqe e panderprere qendron poshte vijes se kuqe me vija te nderprera duke ju afruara boshtit eshte shenje e mire se infektimi nga virusi po zvogelohet

Trendi eshte i njejte si ne Shqiperi dhe ne Itali

Më Shumë