Treg

Ethet shqiptare të NFT-ve. Çfarë ndodh në platforma virtuale ku të rinjtë po gjejnë punë

NFT-të transformojnë një vepër digjitale arti në një aset unik të verifikueshëm që është i lehtë për t’u tregtuar në blockchain. Por ndryshe nga kriptomonedhat si Bitcoin apo Ether, NFT-të janë të pakëmbyeshme.
Discordi, një platformë ku shkëmbehen biseda, është tashmë shtëpia de facto e njerëzve që blejnë dhe shesin NFT, aty ku së fundmi kanë gjetur “strehë” dhe punë edhe disa të rinj nga Shqipëria.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Lajme të lidhura

Më Shumë