Rend dhe Ligj

Çifti pa maskë anti-covid në makinë. Djali shau policinë, shoqërohet në komisariat: E kisha me shoqen time

Dita të hidhet në erë dhe nga një pyetje. Jo vetëm kaq, por po nuk u përgjigje siç duhet, mund të futesh në siklete ekstra që mbyllen me arrestim. Kjo i ndodhi një çifti të rinjsh në Tiranë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Lajme të lidhura


Më Shumë