Analize

Përse Serbia nuk e “dëgjon” Trumpin për rrjetin 5G?

12:10 - 23 Shtator

Ndërkohë që një delegacion amerikan po udhëtonte drejt Beogradit për të hedhur themelet e marrëveshjes së nënshkruar në Uashington, ministri serb i Shkencës dhe Tekonologjisë deklaroi se vendi i tij nuk do ta përjashtonte…

Rasti ekonomik për Biden

19:46 - 21 Shtator