Analize

Rikthimi në shkollë, skenari izraelit që duhet të shmangim me domosdo

14:09 - 14 Shtator

Shqipëria rihapi shkollat këtë të hënë me thirrjet e përsëritura të autoriteteve që të respektohen masat anti-Covid nga mësuesit, fëmijët dhe prindërit. Statistikat kanë provuar se në të gjitha vendet ku janë rihapur shkollat…

A po rilind Bjellorusia?

13:39 - 13 Shtator

Përse shajnë politikanët?

14:03 - 10 Shtator