Ngjarje

Flota e re e 36 autoambulancave prezantohet në sheshin “Skënderbej”

12:40 - 5 Janar

Kryeministri Edi Rama dhe Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manaatirliu kanë prezantuar flotën me 36 ambulanca të reja, të vendosura në sheshin "Skënderbej"."Me 36 autoambulancat e reja moderne, përmbyllet programi i transformimit të flotës sonë…

Dy të panjohurat e 2021

11:46 - 1 Janar