Mode

E mrekullueshme në çdo dalje, Melania Trump sfidon stilistët e famshëm

12:50 - 7 Maj

Ndër vite Melania ka ndryshuar stilin e saj të veshjes nga ekstravagante dhe joshëse në atë më të sofistikuar. Në momentin që u bë Zonjë e Parë e Amerikës, Melania ndryshoi në mënyrë drastike…

Java e Modës në Sao Paolo

14:32 - 25 Prill

Beteja e modës

11:10 - 25 Prill