Njerez

Rrëfimi i vajzës së riinfektuar: Mendoja se kisha fituar…

Nga Anxhela Celanji - “Kur bëra testin e shpejtë për të dytën herë nuk e mendoja se do të dilte pozitiv,” tregon I.SH, një vajzë 28-vjeçare e cila e ka kaluar Covid-19 dy herë. Ajo i tha Gazetës “Si” se herën e parë që ishte infektuar ishte izoluar në shtëpi me të gjithë njerëzit e saj dhe kishin paguar një infermier për t’i trajtuar i cili vinte dy herë në ditë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Lajme të lidhura


Më Shumë