Njerez

Të rinjtë që u bënë zëri i Shqipërisë në takimin global për ndryshimet klimatike

11:10 - 24 Tetor

Konferenca Globale “Të rinjtë për Klimën” synonte t’u mundësonte të rinjve nga e gjithë bota që të ndajnë shqetësimet dhe opinionet e tyre në lidhje me ndryshimet Klimatike me përfaqësuesit e institucioneve italiane (ku…