Art dhe Kulture

‘Një natë ëndrrash’ në Teatrin e Operas dhe Baletit

 “Një natë ëndrrash” titullohej shfaqja e vënë në skenën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit.

Sopranoja italiane, Ripalta Bufo dhe mezzosopranoja Vikena Kamenica, u shoqëruan nga Orkestra Simfonike, nën dirigjimin e maestros hungarez, Sandor Gyudi duke sjellë disa nga pjesët më të bukura të repertorit klasik.

“Një natë ëndrrash”, një koncert simfonik vokal, ka ardhur plot romancë me melodinë e “Romeo e Giulietta” dhe mjeshtërisht kryeveprat e Tchaikovsky-t, Rossini-t, Offenbach-ut.

Surpriza e këtij koncerti ishte performanca e korit të fëmijë, i quajtur ndryshe kori i “Zërave të Bardhë”, që u mirëprit nga publiku. (ATA)


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë