Propozim i SI

Në spitalet shqiptare po zhvillohet drama post covid-Pacient me dëmtime të veshkave, mushkërive, zemrës dhe tromboza

Nga Ina Ahmetaj-Shqipëria ka hyrë në një fazë tjetër pas 2 viteve pandemi të koronavirusit. Kjo fazë quhet nga mjekët sindemi ku tashmë në spitale mjekohen pacientë me komplikacione të rënda postcovid.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Më Shumë