Propozim i SI

Koha për të përditësuar skenarin e lidershipit

13:04 - 8 Janar

Ndërsa qeveritë në të gjithë botën kërkojnë të “ndërtohen më mirë” nga pandemia, adresimi i nën-përfaqësimit të grave në udhëheqjen politike dhe të korporatave duhet të jetë në krye të agjendës. Ne thjesht nuk…

Arroganca e injorancës

13:16 - 17 Nëntor

Krizë përqafimesh…

16:16 - 8 Tetor