Lajme

Ministria e Mbrojtjes: Nga 26 nëntori deri sot, 1376 pasgoditje

Ministria e Mbrojtjes ka bërë me dije se numri total i pasgoditjeve që prej tërmetit të fortë të 26 nëntorit është 1376.
Ndërsa nga ora 7 e mëngjesit të sotëm, 2 dhjetor deri më tani janë regjistruar 5 lëkundje dhe dy janë të lokalizuara.
Shqipëria u shkund nga tërmeti i fuqishëm i 26 nëntorit në orën 03:54 të mëngjesit.
Nga tërmeti u fuqishëm u shënuan 51 viktima dhe mbetën të plagosur 900 të tjerë.


Copyright © Gazeta “Si”

Të gjitha të drejtat e këtij materiali janë pronë ekskluzive dhe e patjetërsueshme e Gazetës “Si”, sipas Ligjit Nr.35/2016 “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to”. Ndalohet kategorikisht kopjimi, publikimi, shpërndarja, tjetërsimi etj, pa autorizimin e Gazetës “Si”, në të kundërt çdo shkelës do mbajë përgjegjësi sipas nenit 179 të Ligjit 35/2016.

Më Shumë