Numri i protestuesve të tubuar para Kryeministrisë në ditën e 14-të të protestës studentore ishte më i vogël se ai i pjesëmarrësve të së hënës, kur studentët thërritën një protestë masive dhe grupe të tyre kërcënuan me përshkallëzim të protestës. Gjithsesi, vendosmëria për t’i...