Lajme

Këshilli bashkiak, tensione në Shkodër. Kadia propozohet si kryekëshilltare

Ka nisur mbledhja e këshillit bashkiak të Shkodrës, ku po zhvillohet në tensione të mëdha mes protestuesve dhe policisë të mbledhur përpara godinës së bibliotekës ku po zhvillohet konstituimi dhe zgjedhje e drejtuesve të rinj.
Për disa minutash protestuesit kanë tentuar të përplasen me forcat e policisë, të cilët i kanë zmbrapsur ato.
Protestuesit kanë thirrjet “Rama ik” dhe se kërkojnë zgjedhje të lira. Ndërsa në ambientet e brendshme të godinës janë edhe forcat e policisë të FNSH-së.
Ndërsa mbledhja e këshillit po vijon, kur pas njohjes së mandateve të këshilltarëve kanë nisur zgjedhje për drejtuesit këshillit.
Socialistët kanë propozuar ndërkohë që Brisela Kadia të jetë kryetarja e re e këshillit bashkiak të Shkodrës. Në këto momente po zhvillohet votimi për drejtuesit e rinj të këshillit.

Brisela Kadia, kryekëshilltarja e socialistëve

Më Shumë