Ne rrjet

Karikatura e Javës

A po bëhet më e qarkullueshme apo po bllokohet më shumë Tirana këtë vit? Ja një karikaturë për këtë kaos të “organizuar”…

Prej disa muajsh po hapen korsi të reja biçikletash në Tiranë, duke ngushtuar rrugët kryesore. Aksioni është përshëndetur nga të gjithë dhe së fundmi është vënë re edhe një shtim i personave që lëvizin me biçikleta. Por këto korsi të dedikuara, duket se kanë gjetur të papërgatitur pjesën tjetër të përdoruesve të rrugës; shoferët dhe këmbësorët. Të parët ankohen se tashmë nuk kanë vendparkime të mjaftueshme ndanë rrugëve. Të dytët, janë kthyer në pengesë qoftë për shoferët, qoftë për biçiklistët, pasi ecin nëpër korsitë e biçikletave.


Copyright © Gazeta “Si”



Më Shumë